Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Almere bij The BoatHouse

Bruidsfotografie Almere bij The BoatHouse

Bruidsfotografie Almere bij The BoatHouse

De bruiloft van Erik en Zeralda

Op naar Almere! En wel naar het ouderlijk huis van Erik, waarvandaan hij en Zeralda zullen trouwen vandaag. Erik doet de deur voor ons open, hij is er al helemaal klaar voor. Zeralda zit boven in de make-up. Hier en daar toch wel wat zenuwen voelbaar, maar wat heeft iedereen er zin in. We beginnen met de details: sieraden, schoenen, geurtje, de ringen… Ook de plek voor de jurk heeft Bas al snel gespot; er staat een karakteristieke (dode) boom buiten! De familie is inmiddels gearriveerd voor het moment dat dit bruidsbaar elkaar gaat ontmoeten. Prachtig, echt, de liefde spat van ze af.

De fotoshoot vindt plaats in het buitengebied van Almere; volop en afwisselend groen, aan het water, ontzettend veel mogelijkheden! Dit bruidspaar heeft een fantastische plek uitgekozen en we hebben de tijd. Wel wat spatjes regen, maar even schuilen onder een boom levert ook mooie beelden op. En zelden zo’n trotse bruidegom gezien! De shoot is heerlijk ontspannen, het bruidspaar ook. Zelfs nog even languit in het hoge gras. En ja, zo’n prachtige tule jurk ‘vangt’ ook beestjes, dus die vissen we er gewoon nog even tussenuit voor we naar de trouwlocatie vertrekken.

Bruidsfotografie Almere Boathouse

Het BoatHouse in Almere is prachtig gelegen, direct aan en met een super uitzicht over de Noorderplassen. Zelfs vanuit de trouwzaal. Wat een beleving! Alle gasten zijn al gearriveerd. De ceremonie is beknopt maar raakt wel precies de juiste snaar. Zakdoekjes vereist! Na twee keer een overduidelijk ‘ja’, neemt het bruidspaar de felicitaties in ontvangst. De groepsfoto’s nemen we buiten, op het terras. En vanaf de steiger. Bas laat de gasten nog even schrikken, maar de sfeer zit er goed in. Er wordt hard gelachen!

Na de ceremonie hebben we de groepsfoto’s gemaakt, het water biedt een prachtig decor en Bas heeft op een drijvend stukje van de steiger tussen twee bootjes een mooie plek gevonden om te zitten, niet helemaal zonder risico… Het is allemaal goed gegaan en iedereen is droog gebleven, na de nodige hilarische momenten was het tijd voor de borrel en het diner.

De tafels zijn mooi gedekt en helemaal klaar voor de gasten. Bas bereidt ondertussen de Same Day Edit voor, zodat iedereen ’s avonds de dag nog eens mee kan maken. Je ziet de emoties weer helemaal terugkomen als iedereen naar de beelden kijkt… Ook voor de avondgasten is de sfeer gelijk gezet. Na de heerlijke taart en een openingsdans vol liefde kan het feest beginnen. De dansvloer staat direct vol. We knijpen er nog heel even tussenuit met het bruidspaar, want zo’n mooie ondergaande zon…

Ontzettend genoten weer, een ontspannen dag en ja… Heerlijk al die emoties!