Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Ouderkerk aan de Amstel en Amerongen bij Buitenplaats Amerongen

Bruidsfotografie Ouderkerk aan de Amstel en Amerongen bij Buitenplaats Amerongen

bruidsfotografie in bos

Bruidsfotografie Ouderkerk aan de Amstel en Amerongen bij Buitenplaats Amerongen

Drukkend warm, noodweer aangekondigd in bijna heel het land. Maar we hebben er zin in! First stop: Ouderkerk a/d Amstel, het prachtig gelegen ouderlijk huis van Mariëlle. Als wij aankomen is haar make-up al helemaal verzorgd, maar voordat ze in haar jurk kan mag die nog even een boom in. Met hulp van broer Paul! Een prachtshot, al zeggen we het zelf, met de schapen van de familie op de achtergrond. Natuurlijk legt Bas ook schoenen, sieraden, geurtje, haaraccessoire en dé ringen vast op beeld. Kapper Jan loopt binnen en maakt van Mariëlle een echte bruid, prachtig. Bruidegom Melle is in aantocht, met zijn drie kleine mannen, in een geweldige roomwitte oldtimer Citroën. Ook de directe familie is erbij als dit bruidskoppel elkaar voor het eerst ontmoet. Wat een liefde! Vier mannen vallen als een blok voor Mariëlle.

Na een heerlijk broodje met de familie vertrekken we naar Buitenplaats Amerongen. Op deze fantastische locatie zal er getrouwd, getoost, gegeten en gefeest worden. Eerst natuurlijk de fotoshoot. De drie mannen Carjo, Josua en Liam laten zich van hun beste kant zien en na wat foto’s van dit prachtige, nieuwe gezin trekken we de kasteeltuin in met bruid en bruidegom. We hadden het al door; Melle en Mariëlle zijn samen intens één. Bas creëert als vanzelf een ontspannen sfeer, maar zoveel kusjes, zoveel liefde… Genieten! En die mooie open lichtplek in het bos, is die modderschoenen echt wel waard!

Bruidsfotografie Buitenplaats Amerongen

We eindigen de shoot bij de Oranjerie, waar het bruidspaar verwelkomd wordt door alle daggasten en “BABS” Cora Vonk. Even opfrissen, want wat is het warm vandaag. Dan is het memorabele moment van trouwen aangebroken… De ceremonie is ontzettend mooi: een lach, een traan en weer zoveel liefde. Cora brengt het prachtig, zo echt. Twee keer een warm en krachtig ‘ja’. En een speciale akte voor drie zeer speciale getuigen; maar hoe zet je ook al alweer je handtekening?? Haha, geweldig!

Trouwfotografie ceremonie humor

 

Na een toost op de liefde, zoeken we in de kasteeltuin de schaduw op voor de groepsfoto’s. Zo ontspannen, wederom. En wel eens van een ‘duckface’ gehoord? Deze familie wel hoor!

Als bruidspaar en gasten genieten van een borrel en aansluitend bbq-diner aan een prachtig gedekte tafel, gaat Bas aan de slag met de ‘Same Day Edit’. Ondertussen worden de persoonlijke speeches natuurlijk wel op de gevoelige plaat vastgelegd. De film draait, en avondgasten kunnen vanaf de ontvangst meegenieten van deze heerlijke dag vol liefde. Het avondfeest is ontzettend gezellig, de openingsdans intens en als wij weg gaan is het nog steeds droog. Magische krachten van Bas ;-) En een voorteken voor dit huwelijk? Wat een geweldige dag weer, wat een liefde en warmte. Letterlijk, zeker, maar figuurlijk nog veel meer!