Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwfotografie Buitenplaats Amerongen

Trouwfotografie Buitenplaats Amerongen

Groepsportret bruiloft

Trouwfotografie Buitenplaats Amerongen

Warm is het, en nog warmer gaat het worden vandaag. Een hittegolf in Nederland. Maar ook een geweldige dag voor de boeg. We rijden rechtstreeks naar Buitenplaats Amerongen, waar Arjen en Sandra hun dag beleven. Arjen oogt relaxt, hij kan het nog even rustig aan doen. Aan de andere kant van het landgoed zit Sandra al volop in haar en make-up. Met heel veel zin, maar ook wat zenuwen. Eerst die prachtige, lichtblauwe jurk van Covers Couture vastleggen en alle details: ringen, sieraden, geurtje, kousenband en haar schoenen. Aankleden doen ze tegelijk op verschillende plaatsen op het landgoed, zodat ze elkaar tegemoet kunnen lopen op de lange oprijlaan. De brug is ‘de’ plek waar alles samenkomt. Een prachtige ontmoeting, met heel veel liefde. En ja, tranen… Zooo mooi!

Op naar wat schaduw en een moment echt samen voor het bruidspaar. De kasteeltuin in; shoot-time! Een fantastisch mooi bruidspaar, picknickkleedje, bubbels, en vooral veel bewonderende blikken over en weer. We zien ze samen heerlijk ontspannen, Bas heeft het weer voor elkaar. En wat een prachtige lach heeft deze bruid. Het einde van de fotoshoot nadert, met nog een hoogtepunt: hun tweejarige dochter Fenna arriveert. Best even wennen in deze speciale kleding. Wel een prachtplaatje met z’n drieën.

Bruidsfotografie buitenplaats Amerongen

Alle daggasten zijn ondertussen ontvangen in de Oranjerie en het bruidspaar maakt daar een grootse entree, bovenop de achterbank van de Audi-cabrio. Stralend weer, dat betekent buiten trouwen. In de kasteeltuin. Met een drone in de lucht, die alles ook van bovenaf vastlegt. Zowel bruidegom als bruid worden door hun trotse moeder weggegeven. De ceremonie is beknopt en intiem en we sluiten af met een foto van het hele gezelschap. Op naar de borrel! Het is gezellig, heel gezellig. Deze dag verloopt zo vanzelf, de groepsfoto’s in verschillende samenstellingen zijn dan ook zo gemaakt. Maar dit gezelschap is ook in voor een goede grap; opeens zoent iedereen elkaar, maar… Hier klopt iets niet. Geniaal!

Het driegangen-diner geeft Bas de tijd om de film van bruidsfoto’s in elkaar te zetten, die tijdens het avondfeest zal spelen. Zodat iedereen (nogmaals) kan meegenieten van het stralende geluk van Arjen en Sandra. Het feest begint met een speeddate-ontvangst, zodat er gelijk gefeest kan worden. En ja, de sfeer zit er goed in vanavond! Wij gaan al laat naar huis, maar zijn vast niet de enigen ;-) Warm-warm-warm, maar wat een topdag zeg!