Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Chateau Marquette in Heemskerk

Bruidsfotografie Chateau Marquette in Heemskerk

Bruidsfotografie Chateau Marquette in Heemskerk

Vroeg op pad voor dé grote dag van Remco en Judith. Het heeft geregend maar de lucht klaart op en de zon laat zich al zien, het belooft een prachtige dag te worden!

Aangekomen in Heemskerk zit de bruid al in de krullers en is Liesbeth Dubelaar (haar en vissige) bezig met de make-up. Het perfecte moment voor de eerste foto’s. Terwijl de bruid steeds mooier word fotografeert Bas de jurk, schoenen, parfum en de ringen.  Ondertussen arriveren de eerste familieleden en vrienden die met koffie en iets lekker wachten op hét ontmoetingsmoment.

De bruidegom komt aanrijden in een prachtige roomwitte Rolls Royce. In de achtertuin is een rode loper uitgerold waar Remco onder een boog van tropische bloemen mag wachten op zijn bruid Judith. Zij is inmiddels helemaal klaar voor de dag van haar leven en straalt zichtbaar! Bij de eerste ontmoeting wordt een traantje weg gepinkt. Prachtig! Na de ontmoeting vertrekken we naar het landgoed rondom Chateau Marquette in Heemskerk voor de fotoshoot. Op de radio horen we dat het op de meeste plaatsen regent maar wij genieten van een stralende zon. In het gras onder de bomen laat de bruidegom de bubbels feestelijk spuitend wat natuurlijk fantastisch foto’s oplevert.

Bruidsfotografie Chateau Marquette in Heemskerk

Dan is het tijd voor het officiële gedeelte van de dag. Na een persoonlijke ceremonie door BABS Daphne van den Boogaard geven Remco en Judith elkaar het ja woord.
Tijd voor felicitaties, taart, bubbels en foto’s met familie en vrienden in de tuin van het kasteel. Klassieke foto’s met familie, vertederende foto’s met opa en spontane losse foto’s met vrienden. Voor de kerkelijke inzegening rijden we naar de Katholieke kerk in de dorpskern van Heemskerk. Glas in lood, gewelven plafond en een luid klinkend klokken spel is het decor voor het moment waarop vader zijn dochter weggeeft. Terug gekomen in Chateau Marquette is het tijd voor de receptie. Collega’s, buren en oude bekende feliciteren het bruidspaar. Bas is ondertussen bezig een selectie te maken van de leukste foto’s voor de Same Day Edit. Als de receptiegasten zijn vertrokken schuiven we aan feestelijk gedekte tafels om te genieten van een heerlijk diner en ontroerende speeches.

Na het diner wordt de feestavond spectaculair geopend met een openingsdans van het bruidspaar onder begeleiding van professionele dansers en de band De Helden! Al snel gaan de voetjes van de vloer, wat een feest! De Same Day Edit draait op meerdere schermen en de gasten genieten van de mooie momenten die eerder die dag zijn gevangen op de gevoelige plaat.

Met camera’s vol mooie foto’s rijden we na een lange dag heel voldaan naar huis.

Remco en Judith, bedankt voor de fantastische dag en een hele fijne honeymoon gewenst!

Stel ons een vraagCheck beschikbaarheidMaak een afspraak