Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruiloft Hooge Vuursche in Baarn

Bruiloft Hooge Vuursche in Baarn

dronefoto Hooge Vuursche in Baarn

Maken jullie plannen voor een Bruiloft Hooge Vuursche in Baarn? Dan is dit een mooi verhaal voor jullie om eventjes te lezen en de beelden te zien. We komen namelijk zeer regelmatig bij Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en genieten iedere keer volop. Het kasteel ligt tussen Baarn en Hilversum en de meeste bruidsparen die hier gaan trouwen kiezen voor een hele dag op het kasteel. Vanaf het aankleden tot diep in de nacht en zelfs luxe hotelkamers. Alles is hier mogelijk op één locatie en dat maakt de trouwdag zo relaxt, heerlijk!

De Bruiloft van Madeleine en Rick verliep ook heerlijk ontspannen. We begonnen de dag in Hilversum, vlakbij het kasteel waar de bruid en gom zich lieten mooi maken met hulp van professionele haar, make-ups moeders en vriendinnen. Een gezellig begin van de dag en de vibe die er hing was heerlijk!

voorbereidingen haar en make-up bruid Hilversum
something old something new something borrowed something blue
spanning aantrekken bruidsjurk
luxe trouwschoenen
voorbereidingen bruidegom
eerste ontmoeting bruidspaar

Nadat de bruid en bruidegom elkaar voor de eerste keer zag zijn we met de prachtige Rolls Royce richting Hooge Vuursche in Baarn gereden waar we het omliggende landgoed gebruikt hebben voor de foto sessie.

rolls royce trouwauto
trouwfoto Hooge Vuursche in Baarn
herfstbruiloft
Bruiloft Hooge Vuursche in Baarn
horloge bruidegom
haarsierraad bruid

Omdat de directe omgeving prachtig is kunnen we een hele mooie serie maken voor het bruidspaar zonder dat we ver hoeven te reizen, dit scheelt tijd en maakt de dag zo veel relaxter. Een verstandige keuze.

bruidspaar herfstbruiloft
dronefoto kasteel Hooge Vuursche in Baarn

Een uitgebreide fotoshoot duurt meestal een uur tot twee uur, dit lijkt lang, maar vliegt voorbij. Het is een ontspannen wandeling door een prachtige omgeving waar jullie nog even heerlijk samen kunnen zijn. De rest van de dag gaat zo snel voorbij! Doordat jullie doorlopend in de spotlight staan van alle gasten vliegt de tijd veel sneller voorbij dan je vooraf kunt verwachten.

Aankomst bruidspaar Bruiloft Hooge Vuursche in Baarn
trouwceremonie Hooge Vuursche in Baarn
Carina Roemers bijzonder trouwambtenaar BABS

Natuurlijk kun je trouwen door een ambtenaar van de gemeente naar de door jullie gewenste trouwlocatie te laten komen, maar is het niet veel leuker als de trouwceremonie heel persoonlijk is? Een ceremonie waarbij het ja woord echt om jullie draait? Carina Roemers is zelfstandig trouwambtenaar, ook wel BABS genoemd en zij weet de ceremonie met een grote glimlach te leiden. Een echt hoogtepunt van de dag waarbij ze ervoor zorgt dat ze allerlei informatie over jullie te weten komt door te bellen met je broer, even te facetten met jullie kids en zelfs je ouders belt. Ze wil jullie écht leren kennen en doet daar veel moeite voor. Een superleuk mens waarvan jullie vrienden zullen vragen waarom ze haar niet eerder op verjaardagen hebben gezien…
Meer weten over Carina Roemers? Ga naar: https://www.carinaroemers.nl

Bruidstranen
geef elkaar de rechterhand

Na de trouwceremonie wordt het sluiten van het huwelijk meestal gevierd met het aansnijden van een bijzondere taart, de bruidstaart. Ook tijdens deze bruiloft bij de Hooge Vuursche was een prachtige bruidstaart om samen aan te snijden en te delen met de gasten.

Tijdens de borrel na de bruidstaart en ook tijdens het diner zijn vaak speeches, cadeaumomenten en wordt er veel gelachen door de aanwezige gasten. Wij maken altijd veel foto’s van de aanwezige gasten en doen ook altijd ons best om van met name de oudere mensen een mooi portret te maken. Vanwege de privacy van de aanwezige gasten delen we deze niet hier, maar indien jullie een afspraak maken en bij ons langskomen voor een nadere kennismaking laten we jullie graag de vele voorbeelden zien hiervan. Klik hier om eenvoudig een afspraak te maken

styling Bruiloft Hooge Vuursche in Baarn
diner Bruiloft Hooge Vuursche in Baarn

Vrijwel iedere Bruiloft bij de Hooge Vuursche wordt afgesloten met een spectaculair feest in de prachtige hal tussen de Fonteinzaal en de Heerenkamer. Ook tijdens deze bruiloft van Madeleine en Rick gingen de voetjes van de vloer!

Same day edit slideshow

Al tijdens het diner hebben wij een beamer geplaatst met daarop een slideshow met een eerste indruk van de trouwdag, meestal zo’n 80-100 foto’s. Bij vrijwel iedere bruiloft maken wij een slideshow als deze.
Klik hier voor meer informatie over De Same Day Edit slideshow.

openingsdans trouwen
trouwfeest Hooge Vuursche in Baarn
trouwfeest Hooge Vuursche in Baarn
dj en sax trouwfeest Hooge Vuursche in Baarn
feest bruiloft Hooge Vuursche in Baarn

Vlak voordat wij weg gaan maken we nog eventjes een foto buiten, in het donker. Met behulp van draadloze flitsers kunnen we speciaal lichteffect bereiken waardoor een magische foto ontstaat. Eentje waarvan de kans groot is dat je vrienden dat niet hebben, maar wel hadden willen hebben van hun bruiloft! ;-)

Bruiloft Hooge Vuursche in Baarn

Backstage bij de bruidsfotograaf

Tijdens deze bruiloft was er iets speciaals aan de hand, backstage werd Bas gevolgd door het Algemeen Dagblad voor een video reportage. Wil je deze terugzien? Gebruik dan onderstaande link.

Klik hier om de aflevering terug te kijken

Hebben jullie plannen om jullie Bruiloft te vieren bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn? Neem géén risico en zorg dat jullie nog vele jaren kunnen nagenieten van deze waanzinnige dag met jullie vrienden en familie.

Neem contact met ons op, wij zullen ons uiterste best gaan doen om jullie verwachtingen te overtreffen!