Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Beste bruidsfotografie 2019

Beste bruidsfotografie 2019

De allerbeste bruidsfotografie van 2019, het jaaroverzicht waar we al in januari 2019 mee begonnen zijn. Welke beelden willen we graag maken, welke uitstraling moet de slideshow hebben, welke muziek, welke landen gaan we heen en hoe kan dit het beste eruit komen te zien?

Nou, dát jaaroverzicht met alleen de “Beste bruidsfotografie 2019” staat nu online en kun je op deze pagina bekijken! Zorg dat je geluid hard staat en je goed zit want het zal snel gaan! Geniet ervan!

Tip: Zet de kwaliteit op HD of 4K en kies voor “Full Screen” voor de maximale beleving! ;-)

Trouwplannen?

Gaan jullie trouwen en overwegen jullie om de vastlegging door ons te laten verzorgen? Zorg dat je er snel bij bent.

Populaire data worden al snel één tot twee jaar van te voren geboekt en we zouden het vreselijk vinden als we jullie moeten teleurstellen.

In enkele kliks kun je snel te weten komen of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag. Na een persoonlijke ontmoeting met ons kunnen we alles eenvoudig vastleggen zodat jullie de zekerheid hebben van de allerbeste bruidsfotografie en trouwfilm van jullie bijzondere dag.

Check beschikbaarheid

Jaaroverzicht met de beste bruidsfotografie 2019

Het jaaroverzicht bevat natuurlijk hééééle toffe beelden, maar wat is er veel gebeurd in 2019! Het was echt een wel héél bijzonder jaar! Op vele podia mocht ik voor Nikon, Profoto en Manfrotto aan honderden fotografen vertellen over onze manier van fotograferen, hebben we bijna 100 fotografen 1 op 1 kunnen inspireren tijdens onze masterclasses en mentoring. En dat niet alleen, we hebben meer dan ooit supergave huwelijken mogen vastleggen met ons team van professionele fotografen en cameramensen. We zijn op 3 continenten en heel veel in het buitenland geweest voor onze bruidsparen en hebben we een hele rij awards weten te behalen.
Eén speciale award heeft ons ook nog eens enorm veel publiciteit opgeleverd.

In 2019 hebben we de titel “4e Beste Trouwfotograaf ter WERELD” bemachtigd waardoor we in één klap door alle mogelijke media benaderd zijn voor interviews en beelden. Kranten, bladen, radio en tv belden ons en voor we het wisten zaten we in live radio interviews en stonden we op de websites en sociale media kanalen van Het AD, NOS, RTL Nieuws en LINDA.

Natuurlijk ben ik heel erg blij dat we dit hebben kunnen behalen en dan ben ik vooral enorm dankbaar voor die geweldige mensen die ik in mijn team heb! Toppers, vakidioten, professionals en vooral hééééle leuke mensen die graag naar een bruiloft gaan om deze belangrijke dag zo mooi mogelijk vast te leggen! Een belangrijke voorwaarde om topwerk te kunnen leveren.

Beste bruidsfotografie 2019
Beste bruidsfotografie 2019

Beyond Wedding Shoot, ruim na de bruiloft. In IJsland

Beste bruidsfotografie in 2020

We gaan ons voorbereiden?… Nee joh!! We zijn allang klaar met de voorbereidingen om ook in 2020 de allerhoogste kwaliteit te kunnen realiseren voor onze bruidsparen! Het leveren van maximale kwaliteit en de beste bruidsfotografie staat voor ons voorop.

Net als ieder jaar zijn de nieuwe camera’s al besteld en ook de backups uitgebreid. Nieuwe processen toegevoegd om de betrouwbaarheid van onze backups nog verder te optimaliseren en levering aan onze klant te versnellen.

We zijn marktleider dus moeten ieder jaar opnieuw uitbreiden, versnellen en vernieuwen zodat we alle bruidsparen zo snel en eenvoudig mogelijk kunnen voorzien van de allerbeste beelden. Dit alles doen wij zodat onze bruidsparen jaren later nog steeds volop kunnen nagenieten van hun trouwdagen. Weer even helemaal terug kunnen naar dat éne moment op die bijzondere dag. ;-)

Beste bruidsfotografie 2019

Loveshoot, ruim vóór de bruiloft. In Parijs

2019 in het kort…

Een jaar vol emoties, keihard gelachen en volle bak genoten!

Ik ben vooral dankbaar, enorm dankbaar.

Stel ons een vraagCheck beschikbaarheid