Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen bij Het Oude Slot in Heemstede

Trouwen bij Het Oude Slot in Heemstede

Bruidsfotografie in Amstelveen

Trouwen Bij Het Oude Slot In Heemstede – De bruiloft van Marnix en Mirjam. Hun trouwdag begon in Amstelveen bij de bruid thuis. Wat een gezellige spanning heerst er altijd in de vroege ochtend bij de bruid! Ouders, vriendinnen en een onverwacht boeket wat bezorgd wordt. Zo prachtig om al vanaf het begin van de dag aanwezig te zijn. Doordat ik meestal vroeg aanwezig ben kan ik het gehele verhaal van de dag vastleggen. Inclusief alle emoties die eigenlijk altijd onverwacht komen.

Nadat de bruidegom de bruid opgehaald heeft zijn we eerst foto’s gaan maken op een mooie locatie in Heemstede, vlakbij bij Het Oude Slot, de trouwlocatie. Dit is echt de nieuwe standaard merk ik, steeds meer bruidsparen willen vanaf de ceremonie bij hun gasten blijven. Door voor de ceremonie tijd in te plannen voor de fotoshoot kun je verder bij je gasten blijven, super relaxed!

Trouwen Bij Het Oude Slot In Heemstede
Trouwen Bij Het Oude Slot In Heemstede

Trouwen Bij Het Oude Slot In Heemstede

Na de korte shoot zijn we richting Het Oude Slot in Heemstede gegaan waar de daggasten het bruidspaar al verwachtten. Doordat er tijdens de ceremonie ook door vrienden werd gesproken gaf dit een heel persoonlijke tint aan de ceremonie.

Trouwen Bij Het Oude Slot In Heemstede
Trouwambtenaar Het Oude Slot In Heemstede
Trouwceremonie bij Het Oude Slot In Heemstede

Trouwfeest bij Het Oude Slot In Heemstede

Het diner was in de bovenzaal van Het Oude Slot waar de tafels prachtig gedekt waren. Na verschillende speeches en een heerlijk diner was het tijd voor het feest waar DJ LynnB al heel snel de voetjes van de vloer kreeg, wat een top DJ!!

Avondfoto bij Het Oude Slot In Heemstede
Trouwen Bij Het Oude Slot In Heemstede

Same Day Edit

Uiteraard heb ik ook tijdens deze bruiloft een Same Day edit gemaakt, een film van bruidsfoto’s. Hierdoor konden de avondgasten op een groot scherm direct een hele serie foto’s zien. Veel kijkplezier!

Bruidsfotografie Amstelveen - Het Oude Slot in Heemstede

Hebben jullie plannen om te trouwen bij Het Oude Slot In Heemstede en interesse in ons werk?
Neem direct contact op en we laten jullie zo snel mogelijk weten of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag.