Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn – WAUW! Wat was dit een mooie dag!

Een dag die met heftige wolken en gezonde spanning begon in de buurt van Utrecht, eindigde met een zonovergoten feest! Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn!

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche de bruiloft van Lieke en Nick

Op Kasteel de Hooge Vuursche (http://www.hoogevuursche.nl/trouwen) komen we zeer regelmatig en toch is iedere bruiloft net anders vormgegeven, gedecoreerd en heerst er een unieke sfeer. Zo ook op deze dag waar alles was verpakt in een prachtig reisthema. Met een bruidspaar wat niets liever doet dan over de wereld reizen om de allermooiste plekken te ontdekken kan dat ook niet anders natuurlijk.

Foto trouwringen Bij Kasteel De Hooge Vuursche
Trouwen Bij Kasteel De Hooge Vuursche

De dag begonnen we met een team van 4 man verspreid over 2 locaties. Een team bij de bruidegom en een team bij de bruid zodat de voorbereiding van beiden vastgelegd kon worden. De sfeer zat er al gelijk goed in en we wisten direct dat dit een dag zou worden vol humor, gekkigheid en heel veel lachen! Na de voorbereidingen op 2 locaties zijn we als team van 4 verder gegaan en hebben we de eerste verliefde blikken, overhandigen van de bruidsbloemen en vluchtige kusjes vast kunnen leggen. Op fotografie en video gebied waren Lieke en Nick heel duidelijk, ze wilde de beste van Nederland. Kwaliteit vinden ze een prioriteit en en dat was aan alles te merken. Neem bijvoorbeeld de trouwkleding, de styling rondom het kasteel en de prachtige originele Porsche 356 cabrio als trouwauto. Geen concessies

De ceremonie

Vlak voor de ceremonie hebben we een uurtje gebruikt om rond het kasteel wat romantische shots te maken van het stel, het is niet alleen een heerlijk ontspannen moment voor de ceremonie, het is ook gewoon heel leuk om dit vóór de ceremonie te doen. Nog even een. moment met z’n tweeën, zo voelt dat echt ;-) en daarna kun je de hele dag heerlijk bij je gasten blijven! En toen ineens was het 14:00 uur en ze mochten eindelijk; Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche! De ceremonie kon buiten plaatsvinden en ook al wisselden wolken en zon elkaar af, het was een prachtig moment vol emotie, liefde en prachtige woorden. Het bruidspaar had ervoor gekozen om ten overstaan van vrienden en familie hun trouwgeloften uit te spreken. Dit zorgt voor extra emotie en maakt de trouwceremonie heel persoonlijk. Daarbij is het ook nog eens prachtig om terug te zien als onderdeel van de verhaal lijn in de trouwfilm. Woorden die gedragen worden door je hart en je raken…

Na de ceremonie was er een prachtige taart in koffer vorm, eetbaar! Prachtig om te zien en het schijnt dat ie ook nog eens erg lekker was! Uiteraard hoort daar een bubbel bij en felicitaties. Iedereen genoot zichtbaar, wat een heerlijk moment! De borrel liep langzaam over in een walking dinner, geen stijve tafelindeling, maar heerlijke gerechtjes die rondgebracht werden. Heerlijk ontspannen!
Zo rond de klok van 20:00 ging het bruidspaar even naar de suite om zich op te frissen voor een echte feestavond en wat hadden ze een gave openingsdans! Het feest barste los en duurde lang genoeg.

En daarmee is dit verhaal nog niet af, wij gaan volgende week met dit bruidspaar naar IBIZA! Zij wilden graag gebruik maken van ons aanbod voor de Beyond Wedding Shoot op Ibiza en we gaan dus nogmaals supergave shots maken met dit heerlijke stel! Zodra ze bewerkt zijn zul je ze hier aantreffen.

Gaan jullie Trouwen Bij Kasteel De Hooge Vuursche?
5 Tips die je kunt gebruiken voor je eigen bruiloft:

  • Goede voorbereiding is het halve werk. Overleg met de leveranciers die er de hele dag bij zullen zijn, zij weten precies hoeveel tijd waarvoor nodig is. Hierdoor kun je je trouwdag heel relaxt beleven.
  • Foto’s maken voor de ceremonie zorgt ervoor dat je lekker ontspannen aan de ceremonie kunt beginnen en de tijd na de ceremonie heerlijk mee kunt maken en bij je gasten zijn. Wie wil er nou weg lopen om foto’s te maken tijdens de super gezellige borrel met vrienden?
  • Trouwgeloften tijdens de ceremonie maken dit deel van de dag persoonlijk en emotioneel. Prachtig voor de foto’s ;-)
  • Groepsfoto’s hoeven echt niet meer, wij maken van vrijwel iedere gast een mooi portret bij de borrel. Ontspannen foto’s waarop jullie gasten plezier beleven, veel leuker dan een statieportret. Toch?
  • Een Walking dinner zorgt ervoor dat de sfeer informeel blijft. Alle gasten mixen gezellig met elkaar en de borrel lijkt door te gaan.

Heb je vragen? Laat het ons weten!
Neem contact op

Bruid met trouwschoenen met I DO op de onderkant
voorbereidingen bruidegom
voorbereidingen bruid
bruidegom drinkt bier voor bruiloft
bruidsmeisjes
porsche 356 cabrio trouwauto
bruidegom met bloemen
Trouwen Bij Kasteel De Hooge Vuursche
kussend bruidspaar
bruidspaar met Porsche 356 cabrio trouwauto
Porsche cabrio trouwauto
bruidspaar met champagne Trouwen Bij Kasteel De Hooge Vuursche
bruidspaar met champagne
lachende bruid
bruidspaar in bos
styling bruiloft buiten bruiloft piloot
cadeau ideeën bruidspaar
Porsche 356 Cabrio trouwauto
Trouwen Bij Kasteel De Hooge Vuursche
bijzondere bruidstaart hooge Vuursche
bruidstaart koffer

Heb je vragen? Laat het ons weten!
Neem contact op

Tot slot laten we je ook de Same Day Edit zien die we tijdens deze geweldige bruiloft hebben gemaakt, deze draaide al in de feestruimte op de dag van de bruiloft!