Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Landgoed Waterland Velsen-Zuid

Bruidsfotografie Landgoed Waterland Velsen-Zuid

Bas Uijlings Bruidsfotografie-Landgoed Waterland Velsen Zuid

Bruidsfotografie Landgoed Waterland Velsen-Zuid

Een dreigende donkergrijze lucht is ons uitzicht als we op weg zijn naar het ouderlijk huis van de bruid in Nieuw Vennep. Als we aankomen is de uitbundig vrolijke kapper met het haar van Danique bezig. Bas pakt direct zijn camera en fotografeert dit vrolijke tafereel. In de tuin fotografeert Bas de schoenen, trouwringen en sieraden op een blok haardhout. Voor de jurk word een mooi plekje gevonden in de opening van de schuifpui.

Moeder en tweelingzus helpen met aantrekken van de jurk. De rits wordt gesloten en de sluier in het haar gestoken. Danique is klaar voor haar grote dag!

Bruidsfotografie Landgoed Waterland in Velsen-Zuid

In de woonkamer hebben familie en naaste vrienden zich verzameld en genieten van koffie, thee en iets lekkers terwijl er gewacht word op de aankomst van de bruidegom.  Dan komt er een prachtige Rolls Royce de straat in gereden, hij stopt voor de rode loper die uitgerold is in de voortuin. Tom, de bruidegom, stapt uit en loopt verwachtingsvol het huis in. Precies zoals zij willen wacht hij onder aan de trap gespannen totdat Danique naar beneden komt. Dan gaat er boven een deur open en kijkt Tom met ingehouden adem hoe Danique voorzichtig van de trap afkomt. Ze omhelzen elkaar innig en zijn klaar voor dé dag.

Tijd voor de fotoshoot! We vertrekken richting Landgoed Waterland terwijl de donkere lucht plaats maakt voor een voorzichtig zonnetje. Met de Rolls Royce op de achtergrond, picknickt het bruidspaar zitten op een kleed als een chique Engels echtpaar in het gras voor het landhuis. Na de picknick zijn er op het landgoed allerlei mooi plekken te vinden voor geweldige foto’s. Het bruidspaar heeft duidelijk veel lol en kan enorm genieten van elkaar. Het enthousiasme en de liefde spat er vanaf!

Dan is het tijd voor het officiële gedeelte van de dag. Vóór het landhuis tussen de eeuwenoude bomen bevindt zich het trouwprieel omringd met witte stoelen waarop vele gasten plaats nemen. Samen met haar vader loopt Danique van de statige trap aan de voorzijde van het landhuis richting het trouwprieel. Onder begeleiding van live gitaar muziek geeft vader de hand van zijn dochter aan Tom. Na het uitspreken van de persoonlijke huwelijksbelofte geven Tom en Danique elkaar een duidelijk ja-woord.

Samen met de gasten loopt het kersverse bruidspaar naar de buitenbar/lounge. De bruidegom sabreert de champagne en proost met zijn bruid, vrienden en familie. Na het maken van de familiefoto’s gaan de gasten aan tafel voor een feestelijk diner. Bas start met het maken van de same day edit. Hij selecteert en bewerkt de leukste foto’s en plaatst deze in de slideshow.

De avondgasten druppelen binnen en kijken enthousiast naar de slideshow. Tom en Danique maken hun entree via de statige trap in de hal van het landhuis en met een dans openen ze de avond.

Wat een geweldige dag, prachtige locatie én (toch nog) geweldig weer!
Tom en Danique heel veel geluk!