Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Loveshoot Utrecht zonsondergang – Monique en Tjebbo

Loveshoot Utrecht zonsondergang – Monique en Tjebbo

Loveshoot Utrecht zonsondergang

Loveshoot Utrecht zonsondergang

Loveshoot Utrecht zonsondergang – Als voorbereiding op de bruiloft plannen wij een Loveshoot met vrijwel ieder bruidspaar. Een Loveshoot of pre-weddingshoot doen lijkt in eerste instantie misschien wat gek. In je normale kleding een wandeling gaan maken op de hei, het bos of langs het strand die dan gefotografeerd wordt door één of zelfs twéé fotografen?

Loveshoot Utrecht zonsondergang

Het is misschien wel het allerbeste wat je kunt plannen als je net verloofd bent. Door een Loveshoot te boeken kun je wennen aan het feit dat er een camera op je gericht wordt en er iemand achter jullie aan loopt om foto’s van jullie te maken. Stiekem want jullie moeten zo natuurlijk mogelijk op de beelden komen. Alsof er niemand bij was en jullie gezellig samen een wandeling gingen maken. Dat is het idee en wat werkt dit altijd goed!

Fotogeniek

De eerste 15 minuten zullen misschien wat onwennig voelen, niet iedereen vindt zichzelf “fotogeniek”. Dit komt normaal gesproken omdat de meeste van ons niet werken als fotomodel, we zijn het niet gewend en proberen eruit te zien alsof we lachen…

De meeste foto’s die je van jezelf hebt gezien zijn wellicht op ongelukkige momenten gemaakt. Meestal met een smartphone en het belangrijkste, door mensen die geen fotograaf zijn. Een goede fotograaf voelt aan wanneer je echt lacht en kan zien wanneer je ontspant en écht helemaal jezelf bent. Deze zal dan ook zijn best doen om juist díe momenten vast te leggen en dan kan iedereen fotogeniek zijn!

Loveshoot Utrecht zonsondergang

Door vooraf een Loveshoot te doen tijdens zonsondergang (mooiste moment van de dag!) kun je wennen aan het idee vóór de trouwdag. Tijdens je trouwdag verloopt de fotoshoot snel, leuk en bovenal kun je heerlijk genieten van elkaar!

Loveshoot Utrecht zonsondergang

Loveshoot Utrecht zonsondergang

Oefening baart kunst en dat dit vele voordelen heeft kun je ook zien wanneer je de trouwfoto’s van Monique en Tjebbo bekijkt. Doordat we de Loveshoot Utrecht zonsondergang een aantal maanden voor de bruiloft gepland hadden konden ze op hun gemak de foto’s selecteren voor de save de date uitnodigingen, de trouwkaart, menukaarten en zelfs de bedankjes.

Loveshoot Utrecht zonsondergang

Belangrijkste voordeel was dat ze op de trouwdag ons volledig konden negeren, ze gedroegen zich als bekende nederlanders en deden of we er niet waren. Dit levert zoveel ontspanning! Dat merk je tijdens de dag en zie je in elke foto, ze vonden het héél normaal dat ze door twee fotografen tegelijk gefotografeerd werden en konden heerlijk ontspannen!

Loveshoot Utrecht zonsondergang

 

 

Wil je de trouwfoto’s zien van Monique en Tjebbo? Klik hier

 

Neem contact op