Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche

Trouwen in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche

trouwen in Baarn bij kasteel de Hooge Vuursche

Trouwen In Baarn Bij Kasteel De Hooge Vuursche – Dé grote dag van Monique en Tjebbo, want zij gingen Trouwen in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche! Wanneer je naar het buitenland gevlogen wordt voor een bruiloft is dat superleuk, maar wat is het heerlijk om ook af en toe een echte thuis wedstrijd te hebben! De voorbereidingen waren in een dorp nog geen 10 minuten afstand en de rest van de dag speelde zich af in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche wat ongeveer een kwartiertje van mijn voordeur is. Heerlijk!

Loveshoot vóór de trouwdag

Monique en Tjebbo hebben voorafgaand aan hun huwelijk een pre-wedding/loveshoot geboekt en wat is dat goed merkbaar op de trouwdag! Omdat we elkaar al écht kennen wisten ze precies wat ze konden verwachten op de trouwdag. Iedereen gaat lekker zijn/haar gang terwijl wij de momenten vangen die er toe doen. Knuffels met kinderen, emotionele momenten, wij vangen ze voor altijd! Klik hier om de foto’s van de loveshoot met Monique en Tjebbo te zien.

Trouwen in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche - Bas Uijlings fotografie en film

Na de emotionele first look vertrokken we volgas en laag vliegend met een vette Porsche Panamera richting het bos bij Kasteel De Hooge Vuursche.

Een fotoshoot met ons is alles behalve poseren en handjes vasthouden op een bruggetje, als je gaat trouwen wil je genieten van de dag, van elkaar, van momenten samen. Gewoon GENIETEN met hoofdletters dus.

Wij begrijpen dat ;-)

Trouwfoto’s rondom Kasteel Hooge Vuursche

Terwijl jullie echt even samen zijn maken wij mooie beelden van jullie samen, details en werken daarbij zo onopvallend mogelijk. We kunnen alleen jullie aantrekkingskracht vastleggen als jullie ons volledig kunnen negeren.

Ook de drone wordt regelmatig ingezet voor hele gave platen vanuit de lucht. Is het niet een sprookje dit kasteel met het bos volledig in herfsttinten en heerlijke zon?

De Trouwceremonie

Het kasteel was door Perplexz Styling & Weddings volledig omgetoverd met unieke bloemen vaasjes, gewoon kunst!

Trouwen in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche - Bas Uijlings fotografie en film

De spanning was zelfs voelbaar toen de bruidegom stond te wachten op zijn bruid…

Trouwen in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche - Bas Uijlings fotografie en film

De Bruidstaart!

Na de ceremonie was het tijd voor een hele toffe taart! Belegd met bladgoud en echte bloemen.

Kinderen op een bruiloft

Kinderen zijn geweldig! Ze zijn altijd een heel dankbaar onderwerp voor gave en onverwachte shots! Dit bruidsmeisje maakte bijvoorbeeld een selfie met een wegwerp camera mét rolletje. En het was eigenlijk best wel zielig dat ze verbaasd was de foto niet te kunnen zien op de achterkant van de camera…Dat heb je met rolletjes. ;-)

Het Diner

De dinerzaal was prachtig gestyled en natuurlijk leggen we ook dat vast om later op terug te kunnen kijken.

Same Day Edit Slideshow

Tijdens de borrel/het diner maakt Bas altijd een Same Day Edit slideshow die dezelfde avond al op een groot beamerscherm geprojecteerd wordt, hoe gaaf is dat! Al jullie gasten kunnen meteen zien hoe jullie dag geweest is en dezelfde avond nog hebben jullie de eerste 50-80 foto’s al! Zoals je kunt zien op Youtube is dit stel op 02-11 getrouwd en stonden op 03-11 de foto’s al online. Sneller kan echt niet.

Monique en Tjebbo Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn

En, omdat we altijd met 2 fotografen komen maakt de andere fotograaf tijdens het diner van zoveel mogelijk daggasten een mooi portret, dit zijn meestal de belangrijkste gasten van de trouwdag en het is toch heerlijk om terug te kunnen zien hoe zij genoten hebben van jullie dag! Deze foto’s maken we tijdens de borrel of het diner, nee natuurlijk niet als er gegeten wordt, maar gewoon tussendoor. We willen natuurlijk alleen foto’s waar jullie gasten prachtig op staan!

Trouwen in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche - Bas Uijlings fotografie en film

Speech!

Het diner is vaak een moment voor speeches, emotionele momenten met een lach en een traan.

Het feest!

En daarna? Waarneer je ervoor kiest om te trouwen in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche dan gaan meestal direct na het diner de voetjes van de vloer! Wij kruipen tussen de gasten door om de sfeer zo goed mogelijk vast te leggen. Warm, druk, harde muziek en alleen maar mensen die zich helemaal uitleven. Wederom genieten!!

Trouwen in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche - Bas Uijlings fotografie en film

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche?

Hebben jullie plannen om te Trouwen in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche? Neem géén risico en zorg dat wij erbij zijn!
Wij zorgen ervoor dat jullie nog vele jaren kunnen nagenieten van deze waanzinnige dag met jullie vrienden en familie!

Neem contact op