Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Beste bruidsfotografie 2018

Beste bruidsfotografie 2018

Beste bruidsfotografie 2018 – Deze pagina gaat natuurlijk over de Beste bruidsfotografie 2018. YES het is zover, eindelijk!
We hebben een paar highlights die we graag met jullie willen delen en natuurlijk een clip met de mooiste bruidsfotografie.

Ik beloof je, deze clip MOET je zien, met je speakers op MAXIMAAL!

Tip: Klik in de video rechtsonder op het tandwiel  kies kwaliteit 4K of 1080P, volledig scherm en geluid áán! ????

Een jaar vol héle mooie bruiloften

Wat hebben we weer een bizar aantal lieve, geweldige en toffe bruidsparen blij mogen maken met onze fotografie en film op gave locaties wereldwijd! Woaaaaaww Serieus, niet normaal! Het is zó jammer dat we lang niet alles mogen laten zien vanwege privacy afspraken, maar vertrouw me, we hebben echt héle speciale huwelijken mogen vastleggen, onvoorstelbaar! #moeilijkommijnmondtehouden

Ambassadeur PROFOTO

Natuurlijk vinden jullie op deze pagina een overzicht met de Beste bruidsfotografie 2018 en we hadden een heel deel niet kunnen maken zonder PROFOTO apparatuur. We zijn dit jaar ambassadeur geworden van het Zweedse merk Profoto, zij maken professionele belichtingsapparatuur, flitsers. ;-)  In 2017 zijn we gestart als Ambassadeur voor Nikon en in combinatie met Profoto is dat natuurlijk helemaal prachtig. Zúlke sterke merken die ons als ambassadeur van hun merk willen hebben om andere fotografen te inspireren, spreken op congressen en cursussen te geven. En in 2019 volgt er nog méér… Stay tuned!!!

Awards

We hebben dit jaar weer de nodige Awards binnen gehaald en behoren nu officieel tot de top 3 beste bruidsfotografen wereldwijd…  Daar was ik even stil van… Maar goed, tof en leuk om op sociale media te delen en die awards en titels “Beste bruidsfotografie 2018” zijn natuurlijk allemaal heel leuk voor marketing, maar zijn uiteindelijk niet écht van een waarde die mij raakt…

Echte waarde

De blijdschap en tevredenheid van onze bruidsparen is namelijk waar we het écht voor doen. Die traan die over een wang rolt wanneer een bruidspaar voor het eerst door hun eigen trouwalbum bladert. Dáár krijg ik nou kippenvel van! Dat is het heftig brandende vuur waardoor wij iedere dag met zoveel plezier keihard werken! Snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel en met succes! ????

Wat een tof jaar was 2018!!

Zijn jullie al getrouwd en willen jullie ook zulke toffe foto’s samen? Dat kan alsnog!

Beyond Wedding Shoot

Nog niet getrouwd? Dan zou ik het erg leuk vinden om kennis te maken met jullie.
Laten we eens afspreken om te kletsen over jullie plannen, dromen en wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Maak een afspraak