Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Winnaar Masters Award 2020

Winnaar Masters Award 2020

Winnaar Masters Award 2020

We mogen opnieuw een bijzondere bruidsfotografie award toevoegen aan onze prijzenkast! We hebben een Masters Award 2020 gewonnen met een foto van een loveshoot in Parijs!

Onderstaande bericht bereikte ons gisteren:

Beste Bas Uijlings,

De winnende foto’s van de 27e ronde zijn bekend!

Iedereen ontzettend veel dank voor alle inzendingen. Het waren er weer heel erg veel deze ronde.  Sterker nog, er waren nog nooit zo veel foto’s ingestuurd!!!

2917 maar liefst….

Deze ronde zijn er 89 awards uitgerijkt, wat ongeveer 3% van de inzendingen is.


Van harte gefeliciteerd! 

Je hebt een Masters of Wedding Photography award gewonnen met een van je foto’s. Hierdoor ben je naar boven geklommen in de ranking van beste trouwfotografen van de Benelux

Dat mag gevierd worden!

Vriendelijke groet,
Masters of Wedding Photography

De internationale topjury had een uitdagende taak met zoveel beelden en bestond uit Citlalli RicoCandice Cusic en Brian Callaway. Supergaaf dat we wéér bij die kleine top, in dit geval zelfs maar 3% van alle inzendingen zitten!

Foto’s als deze maken we exclusief voor onze bruidsparen zodat zij een prachtige herinnering aan de muur kunnen hangen. Dat we er dan ook nog een award mee kunnen winnen is echt tof!

Winnaar Masters Award 2020

Willen jullie ook zo’n gave loveshoot in Parijs of ergens anders op de wereld? Zodra we weer mogen reizen kunnen we dit weer op iedere mooie plek op de wereld aanbieden, tot die tijd kunnen we uiteraard ook in Nederland een prachtige loveshoot voor jullie realiseren.

Neem nu contact met ons op voor informatie over onze beschikbaarheid.